11 Ocak 2009 Pazar

ANKARA CUMHURİYET LİSELİLER BULUŞUYOR


Ankara Cumhuriyet Lisesi mezunları 18 Ocak 2008 Pazar günü "MERHABA 2009" bruch'ında
buluşacaklar. Bahçelievler son durakta Buz Pateni binasındaki Shoppe tesislerinde  10.oo - 14.oo saatlerinde eşleri, çocukları ve yakınları ile bu etkinliğe katılacak mezunlar geçen yıllarda olduğu gibi hoş vakit geçirip, hasret giderecekler.  Shoppe tarafından hazırlanacak açık büfede 80 kadar sıcak ve soğuk yiyecek ile sınırsız içecek sunulacak.
1959 yılında, 50 yıl önce kurulan  Ankara Cumhuriyet Lisesi Türkiye'de Cumhuriyet adını alan ilk lisedir. İlk mezunlarını 1961 - 1962 eğitim yılında  veren Ankara Cumhuriyet Lisesi ülkemize çok değerli insanlar yetiştirilmesinde katkı sağlamaktadır. 
Rahmetli Saadet Göbelez Ülgenalp bu değerli eğitim kuruluşunun kurucu müdiresidir. Bu vesile ile;  Sevecen, sosyal ve güçlü eğitimci kimliği ile bizlerin yetişmesinde büyük emeği olan Saadet Göbelez Ülgenalp'ı rahmet ve saygı ile anıyoruz.

Ankara Cumhuriyet Liseliler e-grubuna üye olunuz.
Gruba uye olmak icin AnkaraCumhuriyetLisesi-subscribe@yahoogroups.com adresine bos bir ileti atmak yeterlidir, uyelik talebiniz onaylaninca mesaj alip gonderebilirsiniz.
Fotoğraf albümü: